SaDa Common Blog

Művészet, mindennapok, életképek, bánatok és örömök, átélt és vágyott pillanatok Samu és Dave szemszögéből.

Címkék

blogjaink

Óra

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szerkesztők

Domján Dávid
Dave

Samu Zoltán
Samu

Tiszteletbeli szerkesztő:


Leszkovszki Péter
Peti

Licenc

Creative Commons Licenc

Zene szívemnek 1. - Dave

2007.10.28. 23:11 | Sa-Da | Szólj hozzá!

Címkék: zene zeném


Az jutott eszembe, hogy ez a blog kicsit szólhatna rólam is. Meg amúgy is, már napok óta kapom a fejmosást, hogy ül,nem is, inkább haldoklik a blogos énem. Se ez, se a saját nem frissül már régóta. No, nincs mese, nincs ihlet. Ezek nélkül pedig igen nehéz összehozni valamit is.
Na de most, most belém hasított egy gondolat. Itt ülök a frissen festett és átrendezett szobámban vasárnap éjjel, s a szokásos vasárnapi keserédes hangulat leng körbe. Innen jött az ötlet: a Bitter Sweet Symphony. S mivel  Madorjánnak köszönhetően megtanultam videót beépíteni a postba, így már semmi akadálya nincs annak, hogy bizonyos időközönként megosszam veletek, kedves SaDa olvasó törzsközönség, azokat a zenéket, melyek fontosak nekem. Tényleg csak a krém fog ide kerülni.
S ha már az első, akkor mindenképp a Cruel Intention zenéje. Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni a filmet, mára klasszikussá érett. S ugyanilyen időtlen lett egyik betétdala, a Bitter Sweet Symphony is, a The Verve-től. Erotikus emlékek fűznek a számhoz, s emiatt a mai napig az első, ha kedvenc dalra gondolok.
Hát, szép estét hozzá!

The Verve: Bitter Sweet Symphony


A bejegyzés trackback címe:

https://sa-da.blog.hu/api/trackback/id/tr95211413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása