SaDa Common Blog

Művészet, mindennapok, életképek, bánatok és örömök, átélt és vágyott pillanatok Samu és Dave szemszögéből.

Címkék

blogjaink

Óra

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerkesztők

Domján Dávid
Dave

Samu Zoltán
Samu

Tiszteletbeli szerkesztő:


Leszkovszki Péter
Peti

Licenc

Creative Commons Licenc

2 in 1 - Samu

2007.02.12. 23:38 | Sa-Da | Szólj hozzá!

Címkék: médiavilágunk

Reklámokkal szinte mindenhol találkozhatunk. Mégis, talán a TV-ben játszott spot-ok maradnak meg bennünk leginkább. Ez nem is csoda, hiszen nézhetjük őket a film előtt, után, közben, vagy esetleg helyett. Ezek a kis filmek nem csak a termék létezéséről, hanem azok mindennapi használatáról, vagy különleges tulajdonságairól is informálnak minket.
Íme néhány, a teljesség igénye nélkül:
 
-         Ha Magne B6-ot szedünk, könnyedén eltávolíthatjuk a tarkónkra nőtt piros lufit.
-         Ha anyukánk vagy feleségünk minden reggel lerohan a konyhába, és táncolva tömi magába a müzlit, tudjuk, hogy nem megőrült, csak baromi fitt a Vitalis-tól.
-         Nem kell megijedni, ha házunkban megtámad minket egy álarcos, és nem tudunk kiabálni, mert úgyis ad egy Halls cukorkát, amitől majd úgy tudunk ordítani, hogy rögtön elmenekül.
-         Ha egyszer csak hirtelen egy szikla tetejére épített hatalmas mérleghintán találjuk magunkat, nem árt, ha a Toyota új terepjárójában ülünk.
-         Étkezés után bármikor előfordulhat, hogy annyira felfújódunk, hogy felrepülünk, mint egy léggömb. Az Espumisan pillanatok alatt megszünteti ezt az apró kis rendellenességet.
-         Ha a gyerekünk már idegsokkot kapott amiatt, hogy lemaradunk a film elejéről, teljesen megnyugszik, ha közöljük vele, hogy T-Home előfizetésünk van.
-         Seat Altea XL vásárlásakor azzal is számolnunk kell, hogy az összes plüssállat és egyéb játékfigura bemászik a csomagtartóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://sa-da.blog.hu/api/trackback/id/tr4036134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása