SaDa Common Blog

Művészet, mindennapok, életképek, bánatok és örömök, átélt és vágyott pillanatok Samu és Dave szemszögéből.

Címkék

blogjaink

Óra

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerkesztők

Domján Dávid
Dave

Samu Zoltán
Samu

Tiszteletbeli szerkesztő:


Leszkovszki Péter
Peti

Licenc

Creative Commons Licenc

Majd összeáll 3 - Samu

2007.02.06. 00:14 | Sa-Da | 2 komment

Címkék: majd összeáll

… Bezárta az ajtót, és lement a lépcsőn. Akkor azonban hirtelen bevillant egy kép, mely a hajnali rémálmából ismerős volt. Ettől kissé ideges lett, és szapora léptekkel haladt a buszmegálló felé. Mikor odaért, megnyugodva nyugtázta, hogy Clarence néni már szokásához híven, ott álldogált. Kis idő múlva megérkezett Sam is. Épp időben, mert a busz akkor fordult be az utcába.
Ez is egy megszokott reggel – gondolta John, és mosolyogva szállt fel a buszra.
Az irodaházba érve néhány szót váltott Pete-tel, a portással, liftbe szállt és felment 18. emeleti irodájába. Judy, a titkárnője, azzal fogadta, hogy ki kell javítani a tegnapi pályázatot, mert formai okok miatt visszadobták. John sietve munkához látott, mert 10 órakor egy új ügyféllel kellet tárgyalnia.
Aznap jól alakultak a dolgok. A kérdéses pályázatot sikerült időre leadni, és a tárgyalás is eredményes volt. John elégedetten ült le számítógépe elé, hogy ebéd gyanánt elfogyassza a büfében vásárolt majonézes kukoricát, miközben kedvenc hírportálját olvasgatta.
Hirtelen egy érdekes híren akadt meg a szeme. A hajnali órákban az Oak Street-en egy terepjáró elgázolt egy férfit. A sofőr azonnal kiugrott a kocsiból, de addigra a sérültnek nyoma veszett. Mindössze egy vértócsa és egy összetört Casio óra árulkodott arról, hogy valami tényleg történt.
John-nak hirtelen a lélegzete is elakadt. Reggeli rémálma jutott eszébe, majd ijedten a csuklójára nézett. De a Casio nem volt ott. …

A bejegyzés trackback címe:

https://sa-da.blog.hu/api/trackback/id/tr7633921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vick 2007.02.06. 14:39:58

Így harmadszorra is megpróbálom leírni, mert ez a szar szivat. Szóval, tetszik a sztori, de ne már hogy egy férfi majonézes kukoricát ebédel! Mutass egyet! Na de nem kötözködésből mondom, csak úgy megakadt rajta a szemem, és gondoltam megemlítem :) Bocsi.

Pius · http://pius.blog.hu 2007.02.12. 00:48:48

Nem hulyeseg, de melle meg valami rantott csirkemellet el tudnek kepzelni.

Amugy nekem tetszik, egyre erdekesebb kezd lenni!
süti beállítások módosítása