SaDa Common Blog

Művészet, mindennapok, életképek, bánatok és örömök, átélt és vágyott pillanatok Samu és Dave szemszögéből.

Címkék

blogjaink

Óra

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szerkesztők

Domján Dávid
Dave

Samu Zoltán
Samu

Tiszteletbeli szerkesztő:


Leszkovszki Péter
Peti

Licenc

Creative Commons Licenc

Hülye kér(d)ésre, hülye válasz!?! - Samu

2007.07.14. 10:53 | Sa-Da | 4 komment

Címkék: fonák elmés

Hallottam ma egy hírt, miszerint egy román elítélt, aki már 20 éve ül gyilkosságért, úgy döntött, hogy bepereli Istent. Beadványában kártérítésért folyamodott, mert úgy érzi, hogy amikor megkeresztelték, ő szerződést kötött Istennel, akinek meg kellett volna védenie őt, azonban a védelem helyett a Sátán kezére adta. Most a miséken a perselybe dobott, és gyertyákra költött pénzt szeretné visszaperelni.
Az ügyészség elutasította a kérvényt azzal az indokkal, hogy nem ismerik az alperes címét.

Véleményem szerint ezt egy jogállamban nem szabadna ilyen egyszerűen elintézni. Mert, az világos, hogy ezt a pert soha nem lehet lefolytatni, de ha már normális indokot akarnak kreálni – ahelyett, hogy ez egy baromság – akkor már csinálják rendesen. Istennek rengeteg tartózkodási helye lehet szerte a világban. Miért nem nyomoznak? Át kellene kutatni az összes templomot, hátha Isten éppen valamelyik földi házában tartózkodik. Valójában ki kellene adni egy világméretű körözést, és be kéne idézni a papokat. Valamelyik hátha tudja, hogy hol van a főnöke. Én a Pápát kérdezném meg először.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://sa-da.blog.hu/api/trackback/id/tr100117863

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.mujeresparanuevostiempos.com 2017.09.14. 05:20:51

How to cheratussin with sprite - Oxycodone 400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vick 2007.07.15. 13:00:16

Sztem ez a román már megzakkant a börtönben. Ekkora baromságot :-) Vagy csak hírnevet akart szerezni, ha már egyszer dutyiban ül...

madorjan · http://madorjan.freeblog.hu 2007.07.17. 22:48:27

Ezzel az az egyetlen bökkenő, hogy - mivel a papok és vallási elöljárók nem fognak semmi érdemlegeset mondani -, lecsukják őket bűnpártolásért. Ezáltal a világ elveszti hitét bennük, és az egész Istenesdiben, és inkább megszegik a parancsolatokat, paráználkodnak, ölnek, és még kártyáznak is néha!!! Valamint, hogy a sok csuhás elférjen, régebbi rabok el kell engedni a börtönből, akik folytatják, ahol abbahagyták, rabolnak, ők is ölnek. A végén testvér testvér ellen fordulna, mindenki ölne mindenkit. És akkor ki készítene sorozatokat, mint a House?
Látod, mikre lennél képes, Samu? Csalódtam benned.:D

Sa-Da · http://www.sa-da.blog.hu 2007.07.18. 01:28:36

Nem, ez nem lenne bűnpártolás. Azért nem lehetne lecsukni senkit, mert nem tud valamire pontos választ adni. Igaz, a nyomozás sem haladna sokiáig az olyan válaszokkal, mint pl. "Megtalálod a Mennyországban"
Nagyobb baj nem lehet, minthogy egy esetleges poligráfos vizsgálatnál kiderül, hogy egynéhány-sok pap nem is hisz Istenben. Így a megmaradt papokban - és ezáltal Istenben is - erősödne a hit, tehát nem gyilkolnák halomra egymást az emberek ...

Samu

madorjan · http://madorjan.freeblog.hu 2007.07.18. 09:36:06

Hát, ebben nem értünk egyet. De mivel akármelyikük bújtathatja, vagy számítógépén lehetnek róla adatok, ezért teljeskörű házkutatást kell tartani mindegyiküknél. Aminek a jegyzőkönyve viszont - tegyük fel, hogy keveseknél találnának egyértelmű bizonyítékot (lásd képek, na, érted mire gondolok) - nyilvánosságra kerül, és ezt az egyház nem fogja jó szemmel nézni. Tehát akkor kirúgják a papokat, és ugyanott tartunk. Valamint a sok házkutatás miatt a rendőrök kikerülnek az utcáról, és elszabadul a bűnözés. És mivel minden boltba betörnek, egyik sem lesz nyitva. És akkor hol vesz az ember mindennapi kellékeket, mint WC-papír???
süti beállítások módosítása